Airsalm – Repatriere decedați

Card de servicii Airsalm.

Cardul de servicii Airsalm, face parte din programul de responsabilitate socială, ,, Nouă ne Pasă de Tine” . Este dedicat persoanelor fizice care sunt rezidențe în afara României sau care călătoresc temporar în străinătate, pe o perioadă care nu depășește un an de zile calendaristic de la dată emiterii cardului. Serviciile cardului garantează posesorului ( persoană fizică ) în cazul unui deces asigurarea de către compania Airsalm a tuturor serviciilor de asistență funerară cu care o familie se confruntă pentru a putea repatria acasă în România corpul neînsuflețit al persoanei care și-a pierdut viață în străinătate.

Cu cardul de Servicii AIRSALM există siguranță că în caz de deces în străînătate a posesorului de card membri familiei persoanei decedate nu vor avea absolut niciun fel de cheltuială, serviciile de repatriere din străinătate în România incluse în card fiind garantat de către AIRSALM

  • Serviciu de asistență imediată a familiei, dețînătorului cardului de servicii Airsalm, în caz de deces în străînătate.
  • Întocmirea documentelor necesare serviciului de repatriere. Sunt incluse , documentele necesare obținerii pașaportului mortuar, costurile și taxele aferente ( Agenția SANEPID pe rază căruia a avut loc decesul, poliția mortuară, primăria unde a avut loc decesul, apostilă, conservarea corpului )
  • Asistență juridică în caz de deces prin violență, accidente rutiere, malpraxis, sau alte tipuri de deces prin violență
  • Sicriu special pentru repatrieri în conformitate cu regulamentul de poliție mortuară european.
  • Transportul sicriului din localitatea unde a avut loc decesul în străînătate în localitatea din România unde va avea loc înmormântarea.
  • Garantează o reducere de 20 % din prețul de transport în cazul în care posesorul cardului de servicii se confruntă cu un deces al unui familiar de gradul I-ÎI de rudenie. În acest grad de rudenie se consideră soțul / soția / fratele / mama / tată / sau copii poserului de card.
  • Prin mențiunea făcută de posesorul cardului la cumpărarea acestuia, serviciul poate include la cererea familiei și incinerarea persoanei decedate în caz de deces și transportul urnei cu cenușă în localitatea unde a avut loc decesul în România.


Pentru mai multe informații despre acest serviciu oferit și garantat de Airsalm vizitează pagină noastră www.airsalm.ro