HomeGalerieRepatriere decedati din Comunitatea Europeana. Ce este Pasaportul Mortuar?

Repatriere decedati din Comunitatea Europeana. Ce este Pasaportul Mortuar?

Paşaportul mortuar este documentul prin care o persoană decedată poate fi repatriata în ţara de origine şi care trebuie să însoţească sicriul pe durata transportului. Paşaportul mortuar se elibereaza de ofiicile consulare ale tarii de apartenenta ale persoanei care a decedat din teritoriul de unde are loc repatrierea corpului neinsufletit . . In cazul in care a-ti optat pentru serviciul de incinerare a persoanei decedate, pe teritoriul  statului unde a avut loc decesul , pentru transportul urnei cu cenusa din tara respectiva in un altro paese della Comunita Europeea nu mai este necessari intocmirea pasaportului mortuar.

 Pasaportul Mortuar

Pentru mai multe informattii si asistenta gratuita in cazul in care va confruntati cu un deces in strainatate, puteti intra in contact cu noi la Cell:  004. 0760.715.509 sau 004. 0747 610 339 Daca ne trimite-ti un e-mail, folositi adresa: airsalm@airsalm.ro   sau airsalm@yahoo.it
Vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro  veti afla mai multe informatii cu privire la serviciile  de repatriere decedati.

Leave a comment