Airsalm – Servicii

Despăgubiri accidente în străinătate

Organizația AIRSALM este prezentă în Europa oferind servicii de consultanță și asistență juridică în cazurile persoanelor decedate în urma unor accidente rutiere, stradale, accidente de muncă sau malpraxis,Despăgubiri accidente în străinătate

Airsalm pune la dispozitia rudelor, persoanei decedate, servicii de asistenta juridica in despăgubiri accidente în străinătate.De regula, familia care pierde pe cineva drag intr-o astfel de situatie are nevoie imediat de asistenta unui avocat specializat in aceasta disciplina juridica.

Numai asa poate intra in posesia informatiilor care ii confera anumite drepturi legale.  De cele mai multe ori rudele victimelor unor astfel de accidente nu au posibilitatea de a se informa de drepturile pe care le au in fata legii si accepta compensatii banesti mici comparativ cu ceea ce au dreptul prin lege. Legea europeana nu face distinctie intre nationalitati atunci cand este vorba de astfel de accidente, tratand in mod egal toti cetatenii europeni.

Airsalm colaboreaza cu cei mai buni avocatii in acest sector. Garantam Servicii de repatriere decedați și transport funerar internațional de calitate, transparenta in comunicare si profesionalitatea ca fiecare caz in parte va fi tratat cu atentia necesara. Colaboram cu avocati din Italia, Franta, Anglia, Elvetia, Germania pentru a oferi asistenta juridica familiilor ai caror membri isi pierd viata, in accidente de munca, accidente stradale, accidente rutiere sau in cazurile de malpraxis, pe teritoriul Comunitatii Europene

Serviciile noastre sunt:

  • suport economic familiei victimei, prin plata de catre Airsalm a serviciilor de repatriere, transport, intocmirea documentelor de repatriere precum si organizarea ceremoniei religioase acasa in Romania;
  • reprezentarea in instanta de catre avocatii nostri a intereselor dumneavoastra privind intrarea in posesia drepturile banesti cuvenite conform legislatiei fiecarui stat din Comunitatea Europeana;
  • rudele persoanei decedate nu trebuie sa achite nici un serviciu, Airsalm si partenerii sai isi vor asuma obligatia tuturor cheltuielilor. Costul serviciilor vor fi achitate in totalitate de agentia de asigurari.

Contractul incheiat intre biroul de avocatura si familie este de tipul ,, cota parte ‘’ adica, toate aceste servicii juridice precum si restul cheltuielilor (servicii de repatriere, transport, intocmirea documentelor de repatriere, organizarea ceremoniei religioase) sunt platite aproape in toate cazurile de catre societatile de asigurari.

In acest fel riscul este corelat si asumat de catre Airsalm si biroul de avocati si in cazul unei decizii negative a instantei de judecata  familia persoanei decedate nu va plati nimic.

Ce trebuie sa faceti in acest caz ?

Este necesar sa ne trimiteti un e-mail la adresa airsalm@airsalm.ro in care sa ne explicati situatia pe care doriti  sa o sustinem. De asemenea, este necesar sa ne trimiteti toate documentele care sunt in posesia dumneavoastra referitoare la caz (documentele originale scanate si trimise in atasament prin mesaj e-mail).

Avocatii nostri vor analiza situatia cazului dumenvoastra si ve-ti primi un raspuns scris despre modul in care poate  fi solutionata problema dumenvoastra si acre sunt pasii de urmat. 

Cu deosebit respect , Echipa Airsalm