despre noi

“Alegând serviciile noastre de repatriere îi ajutați pe cei dragi să ajungă acasă.”
Despre AIRSALM

airsalm

Cu ce te putem ajuta?

Despre AIRSALM - Cu ce te putem ajuta?

Echipa AIRSALM este aici pentru a vă susține și ajuta în luarea celor mai bune decizii, în cel mai scurt timp.

Organizarea unui funeral pune orice familie într-o situație extrem de dificilă mai ales când este vorba de faptul că persoana dragă nouă moare în condiții subite, tragice la care nu ne-am fi gândit cu o zi înainte.

În acel moment o familie se găsește în situația de a înfrunta probleme și situații care erau necunoscute până în acel moment, și este pusă în situația de a lua decizii importante într-un timp foarte scurt.

From our lovely
community, family & friends.

ullamcorper matulvinar

In realitate se doreste si este nevoie sa se rezolve totul intr-un timp extrem de scurt. Este foarte usor ca in acele momente de tensiune sa se faca alegerea gresita in aceste momente si sa se ajunga la prima firma de servicii funerare care ne iese in cale. Noi cei dela Airsalm ( Agentie Internationala Repatriere Decedati ) speram ca in acest sens sa va putem ajuta datorita personalului sau calificat, discret , eficient si competent, si nu in locul al doilea datorita logisticii de care dispunem pentru a organiza un transport funerar din orice parte a Europei, din orice continet catre Romania sau de oriunde din Romania in Europa, sau catre orice alta destinatie respectind toate normele legislative internazionale care sunt impuse in acest domeniu.

My daughter took me to visit senior communities eight years ago and when I walked into it, i knew that I had found my home. Absolutely stunning!

Irgan Rogan

Member

My children and I couldn’t be happier with my decision to make this my home! Most importantly, I feel loved here, from the caring staff to friends who look in on me.

Peggy Brim

Member

We have lived here for five years and the quality, responsiveness and friendliness of the staff can’t be beat. Our overall everyday experiences living makes us happy.

Dhea Marisa

Member

The Senior living restaurant offers excellent variety, quality and presentation. It’s very, very tasteful. The choices you are given are remarkable!

Thyo Septian

Member

Locații Airsalm în România și Italia.

AIRSALM este o o firmă cu sediul legal în Italia, și tot în Italia avem și centrul de logistică de unde coordonăm în mod eficient orice transport funerar international indiferent dacă persoana decedată trebuie să fie trimisă din Moscova la Londra sau la Buenos Aires sau în orice altă parte a lumii.

Punctele de lucru pentru România sunt:

Pitești și București

Agentia funerara la Pitesti si Bucuresti de unde reusim sa organizam eficient sosiri si plecari din Aeroportul Otopeni.

Suceava

Agentia Funerara in Suceava pentru a acoperi eficient orice serviciu in partea de est a Romaniei, zona Moldovei.

Timișoara

Agentia Funerara Timisoara care coordoneaza partea de vest, sosiri pe aaeroportul din Budapest si zona Transilvaniei in general.

Airsalm prin logistica de parteneriat si reciprocitate este prezenta in orice tara de pe glob reusind sa garanteze in mod precis ca orice repatriere de care ne occupam noi va fi dusa la bun sfarsit conform cerintelor familiei si respectarea normelor internationale in vigoare.
Airsalm garanteaza prin conditii contractuale clare fata de familia care ne acorda increderea morala de a ne ocupa personal de transportul unei persoane decedate ca orice partener, sau agentie din orice parte a lumii , respecta intocmai cerintele de calitate a serviciilor impuse de Airsalm si de partenerii sai din orice parte a lumii.
Intr-un moment atat de neplacut pentru orice persoana care pierde pe cineva drag, apelend la serviciile noastre vei gasi in primul rand profesionalitate, discretie, si promtitudine, in orice colt al lumii, sau in Romania fie ca este vb despre organizarea unei cerimonii funerare si apoi repatriere fie ca este vb despre un transport intern sau international vom fi alaturi de tine cu toata discretia si seriozitatea de care am dat mereu dovada in aceste momente.
Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa complectezi tabelul publicat la unul din serviciile cerute de dumneavoastra pentru a reusi sa intelegem situatia exacta , ce masuri trebuie sa luam ca sa te ajutam in aceste momente si sa gasim impreuna solutia cea mai buna din punct de vedere economic si organizativ.
Dupa ce ai compelctat tabelul cu datele necesare vei fi contactat in imediat de un reprezentant al firmei care va lua legatura cu dumneavoastra personal si care va fi alaturi de dumneavoastra pentru a solutiona rapid orice cerere si orice exigenta particulara a cazului dumnevoastra. Complectarea datelor din tabel nu va creaza absolut nici o responsabili tate fata de organizatia airsalm. Avem nevoie de datele pe care le cerem prin complectarea tabelului pentru a va oferi un raspuns imediat si pentru a avea si a va garanta certitudinea unei solutii imediate la problema dumneavoastra.
Din toata experienta noastra in seviciul de pompe funebre, putem afirma ca desi noi cunoastem in general persoanele, asa cum este cazul dumneavoastra doar in momente tragice, doar atunci cand se intampla ca cineva drag sa nu mai fie prezent in viata, putem afirma cu certitudine ca datorita profesionalimului si discretiei de care am dat mereu dovada persoanele au ramas mereu in contact cu noi si dupa ce munca noastra a luat sfarsit. Am ramas mereu prieteni, intr-un mod spontan si uman. Acest comportament ne da certitudinea sa afirmam ca am reusit sa fim alaturi de ei si intr-un anume fel prin caracterul, profesionalismul si discretia noastra i-am ajutat sa treaca peste un moment greu in viata lor.

Cu orice multumire care vine din partea familiilor cu care am fost alaturi in momentele cele mai dificile din viata lor, noi cei dela organizatia Airsalm, ne simtim mai autentici si mai adevarati in munca pe care noi o facem.

airsalm 1
airsalm 2