HomeNoutățiDiamantul Memoriei

Diamantul Memoriei

Din cele mai vechi timpuri diamantele sunt considerate un simbol al eternitatii, o amintire, sincera care se da si se primeste cu dragoste. Diamantul memoriei este generat in exclusivitate din cenusa umana, care rezulta in urma incinerarii persoanei decedate fara a se adauga absolut nici un aditiv chimic. In acelasi mod in care apa se transforma in ghiata intr-un mod natural, se poate realiza in laborator conditiile necesare sintezei care permit transformarea din cenusa umana dupa incinerare intr-un diamant al memoriei fara egal.
Fiecare persoana este unica, indiferent de cum este viata noastra, fiecare dintre noi are un stil de viata unic la fel cum este viata fiecaruia dintre noi are o unicitate aparte si nu exista doua vieti la fel. Aceste conditii influenteaza si se regasesc in compozitia chimica ale cenusii umane care rezulta in urma procesului de incinerare al corpului.
Acesta este unul din motivele pentru care fiecare diamant straluceste intr-un mod divers avand particularitati si tonalitate de alb si albastru diverse intre ele. Nu exista doua diamante la fel asa cum nu exista doua persoane care sa fi avut viata la fel.
Diamantul Memoriei este de fapt un diamant unic care prezinta proprietatile fizice, chimice si optice la fel ca si diamntele naturale. Nici nu am putea folosi acest termen de ,,diamant’’ daca nu ar fi vorba exact diamante. Fiecare dintre noi suntem UNICI…. atat in viata cat si dupa moarte inaintea lui Dumnezeu…..
Pentru mai multe informatii de cum se poate face pentru ca cenusa umana sa fie transformate in ,,Diamantul Memoriei’’ visiteaza site-ul nostru in limba romana www.airsalm.ro sau trimite un e-mail: pe adresa noastra : airsalm@airsalm.ro

Leave a comment