Airsalm România

Formular de Repatriere decedați din străinătate.

In fiecare an sute de familii apeleaza la serviciul nostru de asistenta pentru a avea informatii in cazul in care se confrunta cu un deces in strainatate. Acest serviciu de asistenta este oferit in mod gratuit de catre Airsalm in scopul de a ajuta membri familiei care trec prin aceste situatii cu raspunsuri clare la orice intrebare a dumnevoastra.

In cazul in care te confrunti cu un deces in strainatate, incearca sa pastrezi calmul.

Trebuie sa tii cont de trei lucruri, care sunt foarte importante:
* Cel mai important lucru este sa fii bine informat. Consilierea noastra este gratuita pentru orice persoana sau familie care se confrunta cu un deces in strainatate. Nu te costa nimic.
* Informatiile pe care ti le comunicam sunt sigure si ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce spunem.
* Cu Airsalm există ”ZERO SURPRIZE” pentru că serviciul de repatriere va fi un serviciu, care a fost discutat împreună punct cu punct în orice detaliu.

Suntem aici pentru a te ajută. Ne implicăm direct și personal pentru a onora promisiunile făcute familiilor care se confruntă cu un deces în străînătate.
Te poți baza pe noi pentru a trece mai ușor prin aceste încercări.
Numele meu este Bran Emil . Lucrez in calitate de consilier pentru serviciile de repatriere decedati din Strainatate in Romania. Suntem la dispozitia ta la urmatoarele numere de telefoane. Din Romania: 004. 0760 715 509 sau din Italia 0039 389 162 5052.
Dea semenea poti vizita unul din domeniile web: www.airsalm.ro sau www.airsalm.it . poti deveni prietenul nostru pe pagina de facebook: Airsalm Romania.


Formular de repatriere*
*Completand acest formular nu iti creezi absolut nici o obligatie fata de noi. datele pe care le furnizezi prin complectarea formularului ne da posibilitatea sa iti oferim imediat un raspuns precis la intrebatile dumnevoastra.

Formular repatriere
  • Datele persoanei de contact
  • Datele persoanei decedate
Completați Numele și Prenumele persoanei de contact
Completați Numărul de Telefon al persoanei de contact
Completați Adresa de Email a persoanei de contact