MISIUNE Și VALORI

Misiunea Airsalm este siguranța și certitudinea că serviciul funerar va fi îndeplinit întocmai.

Servicii Repatriere Decedați - Transport Funerar Internațional

Misiunea Airsalm este de a ne face meseria cât mai bine în momentul în care o persoană ni se adresează.

Ştim mereu că persoana care vine în contact cu serviciile oferite de misiunea Airsalm se găseşte într-un moment greu din viaţa sa în timpul căruia vrea să aibă alături persoane care s-o ajute, cu profesionalism, demnitate, modestie şi respect, să depăşească o situaţie neplăcută ca aceea de a fi pierdut subit o persoană foarte dragă.

În baza experienţei noastre, putem spune că persoanele care ni se adresează ca dumneavoastră, le-am cunoscut mereu nu înainte de acel delicat moment care este organizarea înmormântării pentru persoana dragă dispărută … şi chiar dacă înainte eram pentru ele persoane absolut necunoscute, după ce le-am oferit susţinerea noastră pentru a depăşi acel moment atât de dificil, s-a creat mereu o legătură … o legătură umană, spontană şi de respect reciproc născut din împărţirea unei situaţii triste.s

TEXT VECHI MISIUNE

Ştim mereu că persoana care vine în contact cu noi se găseşte într-un moment greu din viaţa sa în timpul căruia vrea să aibă alături persoane care s-o ajute, cu profesionalism, demnitate, modestie şi respect, să depăşească o situaţie neplăcută ca aceea de a fi pierdut subit o persoană foarte dragă.
În baza experienţei noastre, putem spune că persoanele care ni se adresează ca dumneavoastră, le-am cunoscut mereu nu înainte de acel delicat moment care este organizarea înmormântării pentru persoana dragă dispărută … şi chiar dacă înainte eram pentru ele persoane absolut necunoscute, după ce le-am oferit susţinerea noastră pentru a depăşi acel moment atât de dificil, s-a creat mereu o legătură … o legătură umană, spontană şi de respect reciproc născut din împărţirea unei situaţii triste.

Cu fiecare gest şi cuvânt de mulţumire pe care le-am primit ne simţim mereu mai autentici şi adevăraţi în meseria noastră.

From our lovely
community, family & friends.

ullamcorper matulvinar

Airsalm este organizatia de repatriere decedati cu cea mai mare retea de companii de servicii funerare in parteneriat, transporturi cargo intercontinental si agentii de expediere in cele mai importante aeroporturi din Europa si din intrega lume. Airsalm dispune de puncte de logistica in fiecare oras din Europa prin parteneriate cu agentii de servicii funerare, acest lucru dandu-ne posibilitatea de a asigura din punct de vedere logistic orice cerere sau serviciu funerar catre orice destinatie indiferent de punctul de plecare.
Suntem constienti ca va aflati intr-un moment dificil in momentul in care intrati in contact cu noi, insa va asiguram, pe tine si pe familia ta, de faptul ca suntem alaturi de voi in acest moment neplacut cu tot profesionalismul de care am dat dovada in toti acesti ani, cu demnitate, umilinta si cu respectul pe care suntem capabili sa il demonstram pentru a te ajuta sa depasesti acest moment.
Compania Airsalm  acorda asistenta zilnica oricarei persoane care ne contacteaza si care are nevoie de ajutor pentru transport funerar, repatrieri decedati, intocmire pasaport mortuar, servicii funerare internationale in Comunitatea Europeana sau catre orice destinatie.
Dupa cum am mentionat mai devreme, dipunem de parteneriate cu agentii funerare din orice continent si suntem pregatiti sa va ajutam cu repatrieri oriunde pe glob.
Misiunea Airsalm este sa facem in asa fel incat momentul prin care treci acum sa fie cat mai uman si mai suportabil, sa te ajutam prin ceea ce faci sa treci cu bine peste situatia grea in care te afli. De ce te putem ajuta? Deoarece avem experienta in acest domeniu. Dramele prin care au trecut cei care ni s-au adresat pana in prezent ne-au apropiat pe noi de ei si pe ei de noi, chiar daca inainte nu ne cunosteam, fiindca noi am incercat sa realizam prin ceea ce am facut pentru ei si pentru ai lor dragi disparuti, o legatura, umana care trece dincolo de activitatea noastra. I-am sustinut sufleteste atunci cand au avut nevoie si intre noi si acesti oameni aflati in situatii triste s-au creat legaturi umane, spontane si reciproce, un respect nascut din comuniunea sufleteasca.
Alege-ne pe noi, alege serviciul repatrieri internationale AIRSALM pentru ca doar cu noi deviza “alegind serviciile noastre, ii ajuti si pe altii sa ajunga acasa” poate fi pusa in practica. Am trait impreuna cu famillile celor pe care i-am dus acasa o situatie trista, am traversat aceasta situatie impreuna si am fost alături de ei, da, ajutându-i, din primul moment din care au luat legatura cu noi. Am fost primii atunci cand au avut nevoie si am ramas in inimile lor.