HomeFără categorieRepatriere decedati. Misiunea noastra.

Repatriere decedati. Misiunea noastra.

Misiunea noastră este de a ne face meseria cât mai bine în momentul în care o persoană ni se adresează.

Ştim mereu că persoana care vine în contact cu noi se găseşte într-un moment greu din viaţa sa în timpul căruia vrea să aibă alături persoane care s-o ajute, cu profesionalism, demnitate, modestie şi respect, să depăşească o situaţie neplăcută ca aceea de a fi pierdut subit o persoană foarte dragă.
În baza experienţei noastre, putem spune că persoanele care ni se adresează ca dumneavoastră, le-am cunoscut mereu nu înainte de acel delicat moment care este organizarea înmormântării pentru persoana dragă dispărută … şi chiar dacă înainte eram pentru ele persoane absolut necunoscute, după ce le-am oferit susţinerea noastră pentru a depăşi acel moment atât de dificil, s-a creat mereu o legătură … o legătură umană, spontană şi de respect reciproc născut din împărţirea unei situaţii triste.  Cu fiecare gest şi cuvânt de mulţumire pe care le-am primit ne simţim mereu mai autentici şi adevăraţi în munca pe care o facem. 

Pentru mai multe informattii si asistenta gratuita in cazul in care va confruntati cu un deces in strainatate, puteti intra in contact cu noi la Cell:  004. 0760.715.509 sau 004. 0747 610 339 Daca ne trimite-ti un e-mail, folositi adresa: airsalm@airsalm.ro   sau airsalm@yahoo.it  Vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro  veti afla mai multe informatii cu privire la serviciile  de repatriere.

Leave a comment