HomeNoutățiCe sunt Repatrierile Sociale ? Care sunt familiile cere pot cere acest serviciu?

Ce sunt Repatrierile Sociale ? Care sunt familiile cere pot cere acest serviciu?

Ce sunt Repatrierile Sociale ? Care sunt familiile cere pot cere acest serviciu?

Repatrierile Sociale este un serviciu pe care organizatia Airsalm il acordam familiilor care se confrunta cu probleme economice grave si care nu reusesc sa sustina financiar costul unui serviciu de repatriere din strainatate in Romania.

Ce sunt Repatrierile Sociale

Familia care se confrunta cu aceasta problema si care are nevoie de acest ajutor va trimite o cerere prin e-mail ( adresa noastra de e-mail : airsalm@yahoo.it sau airsalm@airsalm.ro ) in care va descrie in amanunt situatia, prezentant in copie scaner documentul de identitate al persoanei care comanda serviciul de repatriere si al persoanei decedate. Daca in urma unei anchete sociale ( noi vom face aceasta ancheta impreuna cu autoritatile din localitatea unde a avut loc decesul si cu autoritatile din Romania unde va avea loc inmormantarea.) este demonstrat faptul ca familia in cauza se gaseste intr-o situatie reala de a NU reusi sa infrunte aceasta problema, vor fi acordate ( in functie de fiecare caz in parte ) un ajutor financiar care sa acopere ( intre 50 si 100%) costurile serviciului de repatriere.
Orice serviciu de repatriere ( cazuri sociale ) va avea inclus toate serviciile necesare repatriere decedati acasa in Romania.

Aceaste servicii sunt: intocmirea documentelor necesare obtinerii pasaportului mortuar in localitatea din tara unde a avut loc decesul. Taxele aferente, sicriu, transportul sicriului din localitatea unde a avut loc decesul in localitatea din Romania unde va avea loc inmormantarea.

Complectatnd formularul de repatriere, din siteul nostru nu va crea-ti absolut nici o obligatie fata de societatea noastra. Prin informatiile furnizate in formular ne dati posibilitatea sa va raspundem imediat, si sa va comunic toate informatiile de care ave-ti nevoie pentru a lua o decizie inteleapta.

Cu deosebit respect, echipa Airsalm

Pentru mai multe informattii si asistenta gratuita in cazul in care va confruntati cu un deces in strainatate, puteti intra in contact cu noi la Cell:  004. 0760.715.509 sau 004. 0747 610 339 Daca ne trimite-ti un e-mail, folositi adresa: airsalm@airsalm.ro   sau airsalm@yahoo.it  Vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro  veti afla mai multe informatii cu privire la serviciile  de repatriere.

Leave a comment