Airsalm – Servicii Funerare

Servicii Funerare pe teritoriul României.

Organizăm Servicii Funerare pe teritoriul României în toate județele,

Firma Airsalm organizează servicii funerare pe teritoriul României în parteneriat și colaborare cu firme de pompe funebre autorizate, recunoscute pentru seriozitatea și competența lor. Firma Airsalm doar vă pune în contact cu aceste firme fără să avem nici un alt interes comercial. Familia care decide organizarea unei înmormântări în localitatea unde are loc sosirea serviciului de repatriere va discuta direct cu firma de pompe funebre, cu care noi va punem în contact.

Angajații noștri răspund la orice  întrebare sau cerere din partea dumnevoastră în timp real. Orice discuție cu dumneavoastrăva fi confirmată și în scris. Experiența acumulată în serviciile de repatrieri decedați și transport funerar garantează faptul că firma Airsalm are o soluție imediată la orice problemă. Airsalm vă propune întodeuna soluția cea mai economică din punct de vedere al costurilor ținând cont de orice cerere și exigență a dumneavoastră.

Pentru orice informații legate de organizarea serviciilor de repatriere decedați, transport funerar sau organizarea de servicii de înmormântare la sosirea acasă în România, vă stăm la dispoziție la nr de telefon: 004.760 715 509 sau Apel internațional 0039 389 162 5052.

Cu deosebită stimă,
Echipa Airsalm


Airsalm garanteaza servicii de repatriere decedati si transport funerar din Italia, Anglia, Franta, Germania, Belgia, Spania. Organizam servicii de repatriere si transport funerar din orice tara a Comunitatii Europene. Gama diversificata de sicrie pentru serviciile de repatriere decedati realizate din diferite esente de lemn.