INCINERARE URNĂ

Vă ajutăm să îi îndepliniți persoanei dragi o ultimă dorință

Airsalm oferă servicii de incinerare urnă și transportul urnei cu cenușă din orice țară din Europa, dar și la nivel intercontinental, în conformitate cu prevederile legislative ale statului în care a avut loc decesul. Serviciul include atât serviciile de incinerare și documentația necesară cât și procedura de transport și repatriere urnă cu cenușă din străinătate în România!

Apelând la serviciile Airsalm de incinerare urnă și repatriere urnă, puteți îndeplini o ultimă dorință a persoanei dragi sau puteți să o ajutați să se întoarcă acasă după o perioadă mai lungă de timp de la deces. Acest serviciu este valabil pentru cazurile în care decesul a avut loc în urmă cu ani de zile și la momentul respectiv nu a fost posibilă efectuarea serviciului de repatriere acasă, în România. Indiferent de situație, echipa noastră vă rămâne aproape și vă oferă tot suportul de care aveți nevoie!

Incinerare imediată sau după înmormântare

Serviciile de incinerare și repatriere urnă sunt deseori solicitate fie imediat după deces, ca o ultimă dorință a persoanei decedate, fie la o perioadă de câteva luni sau chiar de câțiva ani de la trecerea în neființă a acesteia. Din cauza unor venituri limitate, multe familii se află în imposibilitatea de a suporta costurile de repatriere imediat după ce a avut loc decesul și apelează la o astfel de soluție: incinerare urnă și repatriere urnă.

În funcție de tipul de incinerare solicitat, perioada de desfășurare a procedurilor poate să varieze de la câteva zile, în cazul unui deces recent, până la un termen maxim de 60 de zile, în cazul în care înmormântarea a avut loc în trecut.

Servicii complete Airsalm

Serviciile  Airsalm sunt complete și includ atât întocmirea documentației necesare,  cât și produsele necesare efectuării serviciilor.  Transportarea urnei cu cenușă din străinătate nu necesită eliberarea unui pașaport mortuar. Predarea urnei și a documentelor se face obligatoriu în prezența unui membru al familiei sau a unei persoane împuternicite printr-un act de predare-primire.

Procedura de incinerare și repatriere urnă este una destul de dificilă, de aceea trebuie să vă asigurați că optați pentru firma potrivită! Airsalm este o echipă de profesioniști, cu o experiență vastă în servicii funerare, de repatriere și transport funerar. Vă garantăm promptitudine și profesionalism în fiecare aspect al colaborării noastre. Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!