SERVICII AIRSALM

Transport funerar international în 48 de ore

Transport funerar internațional

Echipa Airsalm efectuează orice transport funerar international, auto sau mixt (avion+mașină) în cel mai scurt timp din Italia, Anglia, Franța, Germania, Belgia, Spania sau din orice alt stat european. Mai mult, asigurăm transport funerar international și la nivel intercontinental, în Asia, America, Africa sau Australia.

Suntem o agenție specializată în transport funerar international care deține una dintre cele mai extinse rețele de parteneri la nivel mondial. Prin urmare, putem interveni cu promptitudine și profesionalism în orice parte a lumii. Indiferent de țara în care a avut decesul, garantăm că îi vom ajuta pe cei dragi să se întoarcă acasă în termen de 48 de ore.

De-a lungul timpului, am pus bazele unei flote numeroase de mașini speciale pentru transportul funerar international. Mașinile destinate transportului funerar sunt omologate în acest sens și îndeplinesc cerințele de legislație din Comunitatea Europeană. Acestea sunt complet echipate pentru a putea asigura condițiile optime necesare unui transport funerar international sigur și rapid. Flota auto este utilizată în exclusivitate doar în cazul repatrierilor de pe teritoriul Europei.

Pentru o repatriere decedați intercontinentală, vă punem la dispoziție serviciul de transport funerar internațional mixt. Sicriul de repatriere este adus în România pe cale aeriană, bazându-ne pe colaborarea pe care o avem stabilită cu diversele companii aeriene, până la sosirea pe cel mai apropiat aeroport din România. Sicriul de repatriere este apoi preluat din aeroportul de sosire în țară de către un autovehicul mortuar Airsalm.

Sistem logistic performant

Airsalm a dezvoltat cu profesionalism un sistem logistic atent organizat. Avem două sedii principale în România și Italia, dar și o rețea de parteneri extinsă care ne ajută să asigurăm transportul funerar internațional oriunde în lume.
Pe teritoriul României, deținem puncte de lucru aflate în localități cheie, pentru a asigura servicii de calitate tuturor clienților, indiferent de zonă.

PUNCTELE DE LUCRU PENTRU ROMÂNIA SUNT:

Airsalm este o agenție pregătită să ofere calitate și profesionalism în fiecare aspect al unui transport funerar international. Pregătim toată documentația necesară obținerii unui pașaport mortuar, act fără de care repatrierea nu ar fi posibilă, oferim condițiile optime de transport funerar international, în conformitate cu legislația internatională și ne asigurăm că persoana decedată ajunge în siguranță acasă.

Echipa Airsalm vă oferă consultanță gratuită și vă stă la dispoziție pentru orice fel de întrebări și neclarități. Ne dorim să vă rămânem aproape pe tot parcursul procesului de repatriere decadati și să vă luăm povara formalităților legislative de pe umeri! Punem accent pe calitate și garantăm serviciile noastre la un raport financiar echitabil. Dacă doriți să ne solicitați informații sau oferte, vă invităm să completați formularul online!