SICRIU DE REPATRIERE

Produsele Airsalm. Siguranță și calitate !

Organizația Airsalm pune la dispoziție sicriu de repatriere de înaltă calitate, realizate și omologate  pentru a răspunde standardelor impuse de legea de poliție mortuară la nivel european, dar în același timp respectând și normele IATA (Aviația Civilă) pentru serviciile de transport intercontinental.

Experiența în domeniul transportului funerar internațional este garantată de folosirea sicrielor marca AirCof, garantând cu succes respectarea tuturor normele solicitate la nivel internațional – conform legislației de repatriere decedați.

Suntem atenți la fiecare aspect cerut de legislație privind conformitatea sicriului. De la structura solidă și sistemul de închidere ermetic, până la linia de design clasică și elegantă. Mai presus de toate, punem preț pe calitate și siguranță, de aceea ne dorim să nu facem compromisuri legate de niciunul dintre aspectele menționate. Garantăm și certificăm produsele folosite de către Airsalm ca fiind produse realizate și certificate Made in Italy.

Grație standardelor înalte pe care le respectă sicriele marca AirCof, transportul funerar se va desfășura fără incidente și întârzieri. Asigurăm transport funerar internațional în termen de 48 de ore oriunde în Comunitatea Europeană și la nivel intercontinental.

Costul unui sicriu de repatriere complet echipat atinge valoarea maximă de 500 de euro, cu TVA inclus. La Airsalm, nu percepem adaosuri comerciale, prețul fiind cel din fabrică + taxa TVA impusă.

Înțelegem că decesul unei persoane dragi în străinătate este un moment dificil nu doar din punct de vedere emoțional, ci și din punct de vedere economic, așa că încercăm să vă reducem costurile la maximum!

Echipa Airsalm este pregătită să vă asigure toate informațiile necesare prin consultanță gratuită. Pentru a solicita o ofertă personalizată, ne puteți contacta  cu încredere telefonic sau online, completând formularul de contact!

Sicriu de repatriere Airsalm: calitate și siguranță

Airsalm este o organizație care tratează cu profesionalism fiecare aspect al transportului funerar. Sicriul de repatriere nu face nici el rabat, caracterizându-se prin:

Un transport funerar internațional implică necesitatea unui sicriu de repatriere special, format din două componente principale: sicriul din tablă de zinc, dispus la interior, și sicriul exterior, din lemn, produs la standarde de calitate conforme cu reglementările internaționale. Sicriul de zinc este prevăzut cu o îmbrăcăminte specifică (respetea), dar și cu un sistem numit valvolă, care asigură un nivel de presiune constant în timpul transportului.  Între cele două componente, se găsește obligatoriu o peliculă, cu rol în absorbția lichidelor.

Serviciile noastre de repatriere decedati sunt complete. Depunem toate actele necesare pentru inițierea transportului mortuar în statul în care a avut loc decesul. După obținerea pașaportului mortuar, ne ocupăm de restul formalităților: sicriul de zinc va fi sudat în fața autorităților, iar cel de lemn va fi închis ermetic și va fi sigilat de către poliția mortuară. După aceea, misiunea noastră este să-l aducem pe cel drag înapoi acasă!