Airsalm – SERVICII FUNERARE

Sicriu de repatriere

Organizația AIRSALM pune la dispoziție sicriu de repatriere de înaltă calitate, creat pentru a răspunde standardelor impuse de lege la nivel european.

Un transport funerar internațional implică necesitatea unui sicriu de repatriere special, format din două componente principale: sicriul din tablă de zinc, dispus la interior, și sicriul exterior, din lemn, produs la standarde de calitate conforme cu reglementările internaționale. Sicriul de zinc este prevăzut cu o îmbrăcăminte specifică (respetea), dar și cu un sistem numit valvolă, care asigură un nivel de presiune constant în timpul transportului.  Între cele două componente, se găsește obligatoriu o peliculă, cu rol în absorbția lichidelor.

Serviciile noastre de repatriere decedati sunt complete. Depunem toate actele necesare pentru inițierea transportului mortuar în statul în care a avut loc decesul. După obținerea pașaportului mortuar, ne ocupăm de restul formalităților: sicriul de zinc va fi sudat în fața autorităților, iar cel de lemn va fi închis ermetic și va fi sigilat de către poliția mortuară. După aceea, misiunea noastră este să-l aducem pe cel drag înapoi acasă.

Sicriele pe care le punem la dispoziție sunt produse la cele mai înalte standarde și respectă îndeaproape indicațiile legislative prevăzute la nivel internațional, astfel încât transportul funerar să se desfășoare fără incidente și întârzieri. Costul unui sicriu de repatriere complet echipat atinge valoarea maximă de 500 de euro, cu TVA inclus. La Airsalm, nu percepem adaosuri comerciale, prețul fiind cel din fabrică + taxa TVA impusă.

Echipa Airsalm este pregătită să vă asigure toate informațiile necesare prin consultanță gratuită. Puteți intra în contact cu reprezentanții noștri, completând formularul de mai jos.