Airsalm – Repatriere decedați

Transport funerar Canada - România.

Repatriere decedati Canada - Transport funerar Canada - Romania

Airsalm asigura servicii repatriere decedati Canada si transport funerar din Canada in Romania pentru orice familie care se gaseste in situatia de a se confrunta cu un deces. Serviciile de reaptriere decedati si transport funerar din Canada in Romania sunt garantate de organizatia Airsalm prin partenerii sai in sistem de reciproci tate in asa fel incat orice familie, societate de asigurari, organizatii guvernamentale si NON PROFIT care se gaseste in situatia de a trebuie sa efectueze un serviciu de repatriere sau transport funerar va avea la dispozitie un serviciu facut cu demnitate si profesionalitate unde nu va lipsi absolut nimic din ceea ce este stipulat in contract sau din ceea ce familia a cerut ca sa fie facut.

Airsalm ofera servici de repatriere decedati Canada si transport funerar Canada, atat familiilor cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca, a societatilor de asigurari, precum si altor organizatii non guvernamentale si non profit care au necesitatea de a repatria o persoana decedata in sistem ,,social’’ din Canada in Romania, prin prezenta sa capilara in orice oras din Canada cum ar fi Quebec, Montreal, Toronto, Otawa, Vancouver sau alte orase de dimensiuni mai mici ca numar de locuitori. Organizatia Airsalm prin partenerii sai in Canada reuseste sa puna la dispozitia dumneavaostra un serviciu de repatriere decedati Canada si transport funerar Canada sau transport urna prin sistem de reciproci tate cu firmele de serviciii funerare din Canada. Impreuna cu partenerii nostri putem garanta ca orice serviciu de repatriere a unei persoane decedate va fi realizat intocmai asa cum a fost cerut de membri familiei. De regula orice serviciu repatrieri persoane decedate si transport funerar din Canada in Romania presupune realizarea intocmai a urmatoarelor etape care vor fi discutate si presentate de catre personalul nostru oricaror persoane care apeleaza la serviciile noastre:

Aceste servicii sunt urmatoarele:

 • Intocmirea documentelor pentru Medicina Legala
 • Servicii de imbalsamare certificata si de conservare a corpului
 • Tanatoestetica
 • Intocmirea documentelor premergatoare obtinerii Pasaportului Mortuar
 • Intocmirea documentelor Consulare sau la Ambasada Romaniei in Canada
 • Sicrie speciale STANDARD pentru repatrieri internazionale
 • Transportul sicriului dela morga spitalului unde a avut loc decesul la Aeroportul de imbarcare
 • Asiguram servicii de cerimonie funerara religiosa cu masini funerare si personal calificat
 • Documente cargo si documente vamale.
 • Primirea sicriului si intocmirea documentelor vamale pe orice aeroport la sosirea in Romania
 • Transportul sicriului de la aeroportul de sosire in Romania pana la locul unde va avea loc inmormantarea

La cererea familiei asiguram servicii de repatriere decedati in sistem social. Pentru a avea mai multe detalii privind serviciile noastre de repatariere decedati si transport funerar ,,social’’ puteti apela oricand la serviciul nostru de Asistenta Clienti. Pentru a avea mai multe informatii despre conditiile in care este efectuat un serviciu de repatriere decedati in sistem social puteti visita siteul nostru la sectiunea Informatii Utile Repatrierea decedati sau transport funerar din Canada in Romania este un serviciu garantat de firma Airsalm la un pret economic. Serviciile de repatriere ,, social’’ sunt facute de firma noastra cu profesionalitate in asa fel incat familia sa aiba garantia ca nu va lipsi nimic din ceea ce a fost cerut conform cerintelor contractuale dintre firma Airsalm si doleantele familiei. Airsalm reuseste sa furnizeze aceste servicii la un pret minim si de cele mai multe ori cu o reducere de pana la 50% din costurile reale. Restul de 50% este compensat din donatii sau din ajutoare provenite dela organizatii NON Profit.

La orice serviciu de repatriere decedati si transport funerar din Canada in Romania, firma Airsalm asigura si serviciul de conservare a corpului pe durata transportului in asa fel incat la sosire sicriul va putea fi deschis ca cei ce acasa sa poata sa isi ia raamas bun pentru ultima data dela persona decedata.

Airsalm poate asigura la cererea familiei servicii de incinerare in Canada precum si transportul urnei cu cenusa in Romania. Intocmirea documentelor in vederea obtinerii pasaportului mortuar, necesar repatrierii persoanei decedate precum si orice alte servicii care sunt cerute de familie si care sunt prevazute de legea de Politie Mortuara a comunei pe raza caruia a avut loc decesul. Societatea Airsalm, garanteaza un pret minim pentru orice serviciu de repatriere decedati sau transport funerar din Canada catre Romania, asigurand profesionalitate si personal calificat, indiferent de zona din Canada unde a avut loc decesul.
Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate sau a unui transport funerar din Canada in Romania asiguram un serviciu de asistenta clienti 24 h pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar Canada – Romania.

Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema pe care o aveti fie ca este vorba despre o repatriere decedati, transport funerar, incinerare si transport urna cu cenusa. Firma Airsalm are sediul de logistica pentru Europa Occidentala in Italia la Udine si punctul de lucru pentru Romania la Timisoara de unde putem raspunde cu promtitudine la orice apel al dumneavaostra.

Puteti apela din Romania la numarul 0760715509 sau daca apelati din Canada 004. 0760. 715.509 De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Va asiguram ca prin experienta, comportamentul si profesionalitatea acumulate in timp vom reusi sa gasim o solutie personalizata si imediata la orice problema de repatriere a unei persoane decedate sau a unui transport funerar din Canada in Romania. Complectand formularul de repatriere, din siteul nostru nu va crea-ti absolut nici o obligatie contractuala fata de societatea noastra. Prin informatiile furnizate in formular ne dati posibilitatea sa va trimitem la adresa dumnevoastra de e-mail toate informatiile necesare repatrierii unei persoane decedate din Canada in Romania sau a unui transport funerar precum si informatiile referitoare la modalitatea in care va fi executat transportul funerar,informatii cargo privind escalele si timpul acestora. Airsalm va pune la dispozitia dumneavaostra toate informatiile necesare privind logistica si timpul in care va facut precum si costurile aferente serviciului de repatriere a personei decedate.

Cu deosebit respect, echipa Airsalm

Completeaza formularul de repatriere