Airsalm – Repatriere decedați

Repatriere decedați Franța și transport funerar Franța - România.

Repatriere decedati Franța - Transport funerar FRANȚA - ROMÂNIA

Servicii profesionale de repatriere decedati Franța , transport funerar Franța. Daca esti pe aceasta pagina probabil ca te confrunti cu problema unui deces in Franta, si este nevoie ca corpul persoanei decedate sa fie transportat in Romania. Acest gen de probleme mai devreme sau mai târziu se întâmplă la fiecare dintre noi. Face parte din viață noastră, a  fiecărui om. Trebuie privite cu maturitatea necesară, cu demnitate. Nu putem suferi în locul tău dar vom avea grijă că  totul să se termine cu bine.

Numele meu este Emil Bran, lucrez in cadrul firmei Airsalm ca si consilier pentru persoanele sau firmele private, asociatiile de voluntariat, asigurari si servicii sociale care se confrunta cu problema unui deces in strainatate.

Trebuie sa stii ca pentru a putea face o repatriere decedati Franta – Romania firma are nevoie de o autorizatie speciala eliberata de autoritatile din Franta. Noi dispunem de aceasta autorizatie prin Agentia noastra de repatrieri din Romania – Timisoara.

Atat eu cat si colegii mei din cadrul firmei de repatrieri Airsalm, suntem profesionisti  in domeniul asistentei funerare de repatriere decedati Franța si depunem  in permanenta eforturi constante, pentru a gasi solutii concrete la orice problema care poate interveni in astfel de cazuri, indiferent de localitatea din Franta unde a avut loc decesul

Te ascultam pentru a intelege problema ta apoi i-ti vom spune asumandu-ne toate responsabilitatea despre  CEEA CE TREBUIE SA FACI  si mai mult despre CEEA CE NU TREBUIE FACUT  in asemenea situatii.

Apeland la unul din numerele noastre de contact te vom consilia despre ce atitudine trebuie sa adopti si despre pasii pe care trebuie sa-i faci in astfel de situatie. Te vom informa  despre informatiile pe care trebuie sa le cunosti necesare întocmirii  documentelor de repatriere decedati necesare.

Iti vom explica care sunt taxele de medicina legala percepute de agentia locala sau de primaria  pe raza caruia a avut loc decesul. 

Vom face toate demersurile necesare pentru a obtine pașaportul mortuar și certificatul de deces internațional. te vom informa si iti vom explica absolut tot  ceea ce trebuie sa faci la sosirea  în România pentru preschimbarea acestuia certificatul de deces romanesc

Si nu in ultimul rand despre cum poti obtine ajutorul de inmormantare in Franta sau alte ajutoare si  facilitati fiscale  in cazul in care familia se confrunta cu o astfel de problema si legislatia permite obtinerea acestor ajutoare.

Atat legislatia franceza cat  si cea romana in acest caz se supun acordului de la Berlin pentru repatrierea persoanelor decedate. In cazul unui deces al unui cetatean roman in franta totul este clar si precis in ceea ce priveste actele de stare civila, de poliție mortuară,  sanepid și medicină legală si tanatopraxie indiferenta daca este vb despre un deces natural sau prin violenta.

Pentru a cunoaste mai multe informatii in legatura cu aceste servicii te pot consilia sa vizitezi  paginile  noastre web  www.airsalm.ro sau www.airsalm.com Sunt publicate foarte multe informatii pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar din strainatate in Romania. De asemenea publicam informatii si pe pagina noastra de facebook: Airsalm Romania.

De asemenea atat eu cat si colegii mei suntem la dispozitia dumneaoastra pentru orice informatie de care ai nevoie. Oferim asistenta telefonica 7/7 pentru decese naturale sau accidente cu victime. Numerele noastre de contact sunt : 004. 0760 715 509 sau 0039 389 162 5052

Preluam riscul, oferim consiliere si siguranta. Suntem responsabili in ceea ce spunem si cea ce facem. Dupa discutia cu noi te putem asigura de faptul ca ve-i putea lua o decizie inteleapta.

Apeland la firma Airsalm te asiguram ca  problema cu care te confrunti in acest moment are o rezolvare si ca totul se va termina cu bine. Te poti baza pe profesionalismul, experienta si etica profesionala pe care am reusit sa le acumulam in decursul anilor.

Ne onoram intotdeauna promisiunile facute familiei.
Emil Bran

Consilier Repatrieri Airsalm
Tel RO 004.  0760 715 509
Tel. IT  0039.389.162.5052
e-mail: airsalm@yahoo.it  | airsalm@airsalm.ro
website: www.airsalm.ro  | www.airsalm.com
Facebook : Airsalm Romania
Poti urmari si prezentarea acestui material video: https://www.youtube.com/watch?v=wgAx_Q_6ffw

Airsalm pune la dispozitia familiilor care se gasesc in situatia de a repatria o persoana decedata ( din orice oras sau comuna de pe  teritoriul din Franta ) servicii professionale de repatriere decedati si transport funerar din Franta in Romania cu masini Mercedes Benz omologate in Comunitatea Europeana. Pentru  orice serviciu de repatriere  decedati sau transport funerar din Franta catre Romania este ‘’obligatoriu’’ ca firma care va face repatrierea sa aiba ,,o licenta speciala’’  eliberata  din partea autoritatilor franceze. Licenza nu este transmisibila unei alte firme de repatrieri.  Fara aceasta licenta nici o firma nu va putea incarca sicriul si nu va putea intocmi documentele necesare repatrierii persoanei decedate. Firma Airsalm poate organiza repatrierea unei persoane decedate si transportul funerar in Romania prin agentia Airsalm din Timisoara. Pentru repatrierile din Franta in Romania la cererea familiei asiguram servicii de repatriere  decedati in sistem social.

Repatrierea unei persoane decedate din Franta in Romania este garantata de firma Airsalm la un pret economic, serviciu realizat cu demnitate si  profesionalism in asa fel incat familia sa aiba garantia ca nu va lipsi nimic si ca totul va fi conform cerintelor contractuale dintre firma Airsalm si cerintele familiei. La orice serviciu de repatrere decedati si transport funerar din Franta in Romania, firma Airsalm asigura si serviciul de conservare a corpului pe durata transportului in asa fel incat la sosire  sicriul va putea fi deschis ca cei ce acasa sa poata sa isi ia ramas bun pentru ultima data de la persona decedata.

Airsalm asigura la cererea familiei servicii de incinerare in Franta  precum si transportul urnei cu cenusa din Franta  in Romania. Intocmirea tuturor documentelor ( primarie, medicina legala, politie mortuara, consulatul romanesc ) in vederea obtinerii certificatului international de deces si a  pasaportului mortuar, necesar repatrierii persoanei decedate precum si orice alte servicii care sunt cerute de familie si care sunt prevazute de legile franceze in vigoare a comunei pe raza caruia a avut loc decesul.

Societatea Airsalm, garanteaza un pret minim pentru  orice serviciu de reaptriere decedati si transport funerar din orice parte si orice oras din Franta catre Romania, asigurand un serviciu profesional cu personal calificat, intocmirea documentelor necesare repatrierii si transportului funerar din Franta in Romania.

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate din Franta in Romania asiguram un serviciu de asistenta clienti 24 h pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar .

Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata de dumneavaostra. Firma Airsalm are sediul de logistica pentru Europa Occidentala in Italia la Udine  si punctul de lucru pentru Romania la Timisoara de unde putem raspunde cu promtitudine la orice apel al dumneavaostra.

 Serviciile noastre din Franta sunt:

*  Repatriere decedati

*  Transport funerar Franta -Romania

*  Servicii de incinerare  si repatrierea urnei cu cenusa

*  Servicii funerare in Franta asigurand personal calificat cu cerimonia religiosa la biserica

*  Transport funerar cu avionul si transport funerar combinat cargo si  masina funerara

* Transportul funerar cu masina funerara dela spital-morga, la aeroportul de imbarcare

* Intocmirea tuturor procedurilor necesare la medicina legala, Jandarmerie, spital, primarie prefectura si consulatul romanesc in vederea obtinerii pasaportului mortuar

* Servicii professionale de imbalsamare certificata

*  Sicrie speciale pentru repatrieri conform normelor  de politie mortuara in vigoare in Franta

* Servicii de consultanta juridica in cazul deceselor survenite prin accidente de munca, accidente rutiere, malpraxis

 Cele mai ieftine repatrieri din Franta in Romania cu plecare din urmatoarele orase:

*  Repatrieri din  Paris, Nizza, Lione, Cannes, Strasburg , Marsiglia, Grenoble, Toulusse, Bordeaux, Caen, Bordeaux, Calais, Cherbourg, Colmar, Dunkerque, Evreux, La Rochelle, Le Mans, Montpellier, Nancy, Limages, Orleans, Reims, asigurand un serviciu complet de repatriere si transport persoane decedate pentru orice comuna sau resedinta de judet  din  Romania.

 *  Transport funerar la preturi economic din orice provincie sau regiune a Frantei catre orice localitate din Romania de asemenea garantata de societatea Airsalm la cel mai mic pret in sistem social.

 *  Orasele mentionate mai sus sunt doar cateva din orasele Francese unde exista comunitati importante de cetateni romani si de unde societatea Airsalm poate organiza in timpul cel mai scurt si in conditiile cele mai avantajoase economic servicii de repatriere decedati si transport funerar din comuna  franceza  unde a avut loc decesul catre orice localitate din  Romania.

 Alte servicii oferite de firma Airsalm sunt:

*  Intocmirea tuturor formalitatilor  privind repatrierea persoanei decedate
*  Consultanta gratuita  pentru cererea de ajutor de inmormantare in  Franta
*  Tratament certificat de conservare a corpului. Tanatopraxie
*  Sicrie speciale pentru repatrieri la pret de fabrica sau sicrie de lux
*  Consultanta gratuita pentru servicii funerare sau transport funerar
*  Organizare cerimoniei funerare in Franta si transportul in Romania
*  Documente de vama, cu imbarcare de pe orice aeroport din Franta
*  Asistenza juridica gratuita in caz de deces din accidente sau moarte violenta
*  Servicii personalizzate privind modalitatea de plata in rate

Puteti  apela din Romania la numarul 0760715509 sau daca apelati din Franta 004. 0760. 715.509.  De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 00039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Va asiguram ca prin comportamentul si profesionalitatea acumulate in timp  vom reusi sa gasim o solutie personalizata si imediata la orice problema de repatriere a unei persoane decedate in Franta care trebuie sa ajunga in Romania. Complectatnd  formularul de  repatriere, din siteul nostru nu va crea-ti absolut nici o obligatie contarctuala fata de noi.  Prin informatiile furnizate in formular ne dati posibilitatea sa va trimitem la adresa dumnevoastra de  e-mail  toate informatiile necesare repatrierii unei persoane decedate din Franta  in Romania sau a unui transport funerar  precum si informatiile referitoare la modalitatea in care va fi executat transportul funerar, timpul in care va facut precum si costurile aferente serviciului de repatriere a personei decedate.

Cu deosebit respect, echipa Airsalm

Inapoi la prima pagina

Completeaza formularul de repatriere        Ambasada si Consulatul Romaniei