Airsalm – Repatriere decedați

Repatriere decedați Germania și transport funerar Germania - România.

Repatriere decedați Germania -
Transport funerar Germania - ROMÂNIA

Servicii professionale de repatriere decedați Germania si transport funerar Germania cu masini Mercedes Benz omologate in Comunitatea Europeana. La cererea familiei asiguram servicii de repatriere decedați in sistem social. Airsalm pune la dispozitia familiilor care se gasesc in situatia de a repatria o persoana decedata din orice land al Germaniei in Romania. Repatrierea unei persoane decedate din Germania in Romania este garantata de firma Airsalm la un pret economic, asigurand in acelasi timp un standard ridicat al calitati serviciului ca profesionalitate, produse de calitate conform normelor legislative in vigoare, in asa fel incat familia sa aiba are certitudinea ca nu va lipsi nimic din ceea ce este necesar si ca totul va fi conform cerintelor contractuale.

La orice serviciu de repatrere decedați si transport funerar din Germania in Romania, firma Airsalm asigura si serviciul de conservare a corpului pe durata transportului in asa fel incat la sosire sicriul va putea fi deschis ca cei ce acasa sa poata sa isi ia ramas bun pentru ultima data de la persona decedata.
Airsalm asigura la cererea familiei servicii de incinerare in Germania precum si transportul urnei din Germania in Romania.Intocmirea documentelor in vederea obtinerii pasaportului mortuar, necesar repatrierii persoanei decedate precum si orice alteservicii care sunt cerute de familie si care sunt prevazute de legea de Politie Mortuara a landului din Germania si a comunei pe razacaruia a avut loc decesul.

Serviciile noastre cu plecare din Germania  sunt:

 •  Repatriere decedați din orice oras al Germaniei in Romania
 •  Transport funerar din Germania  in Romania
 • Servicii de incinerare in Germania  si repatrierea urnei cu cenusa in Romania
 • Servicii funerare in Germania asigurand personal calificat cu cerimonia religiosa la biserica
 •  Transport funerar cu avionul si transport funerar combinat cargo si  masina funerara
 • Transportul funerar cu masina funerara dela spital-morga, la aeroportul de imbarcare
 • Intocmirea tuturor procedurilor necesare la medicina legala, politie mortuara, spital, primarie prefectura si consulatul romanesc
  ( acolo unde este necesar ) in vederea obtinerii pasaportului mortuar
 • Servicii professionale de imbalsamare certificata
 • Sicrie speciale pentru repatrieri conform normelor in vigoare in Germania
 • Servicii de consultanta juridica in cazul deceselor survenite prin accidente de munca, accidente rutiere, malpraxis

Cele mai ieftine repatrieri din Germania in Romania cu plecare din urmatoarele orase:

 • Repatrieri decedați din Berlin, Frankfurt Am Main, Dortmund, Essen, Duseldorf, Bremen, Hannover, Leipzic, Dresden,  Duisburg, Bochum, Karlsruhe, Aaken, Rostock, Manheim, Karlsruhe,  asigurand un serviciu complet de repatriere si transport persoane decedate pentru orice comuna sau resedinta de judet din  Romania.
 • Transport funerar  Germania la preturi economice este asigurant de societatea Airsalm practic din orice land al Germaniei catre orice Judet sau localitate din Romania.
  Enumeram mai jos landurile Germaniei de unde noi cei de la Airsalm reusim sa garantam un pret economic pentru serviciile de repatriere decedați: Berlin,Hamburg, Bayern, Nordheim-Westfalen, Hessen, Baden-Wurtemberg, Nordrheim-Westfalen, Bremen, Niedersachsen, Sachsen, Hessen, Rheinland-Pfalz, Bradenburg. Landurile mentionate mai sus sunt doar cateva din Germania unde exista comunitati importante de cetateni romani si de unde societatea Airsalm poate organiza in timpul cel mai scurt si in conditiile cele mai avantajoase economic servicii de repatriere decedați Germania si transport funerar germania practic din orice land unde a avut loc decesul catre orice localitate din Romania.

Alte servicii oferite de firma Airsalm sunt:

*  Intocmirea tuturor formalitatilor  privind repatrierea persoanei decedate
*  Consultanta gratuita  pentru cererea de ajutor de inmormantare in Germania
*  Tratament certificat de conservare a corpului. Tanatopraxie
*  Sicrie speciale pentru repatrieri la pret de fabrica sau sicrie de lux
*  Consultanta gratuita pentru servicii funerare sau transport funerar Germania- Romania
*  Organizare cerimoniei funerare in Germania si transportul in Romania
*  Documente de vama, cu imbarcare de pe orice aeroport din Germania
*  Asistenta juridica gratuita in caz de deces din accidente sau moarte violenta
*  Servicii personalizate privind modalitatea de plata in rate

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate din Germania in Romania asiguram un serviciu de asistentaclienti 24 h pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar.

Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata de dumneavaostra. Firma Airsalm are sediul de logistica pentru Europa Occidentala in Italia la Udine si punctul de lucru pentru Romania la Timisoara de undeputem raspunde cu promtitudine la orice apel al dumneavaostra. Puteti  apela din Romania la numarul 0760.715.509 sau daca apelati din Germania 004. 0760. 715.509.  De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand  siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Va asiguram ca prin comportamentul si profesionalitatea noastra acumulate in timp vom reusi sa gasim o solutie personalizata si imediata la orice problema de repatriere a unei persoane decedate in Germania care trebuie sa ajunga in Romania. Completand formularul de repatriere, din siteul nostru nu va crea-ti absolut nici o obligatie contactuala fata de noi. Prin informatiile furnizate in formular ne dati posibilitatea sa va trimitem la adresa dumnevoastra de e-mail toate informatiile necesare repatrierii unei persoane decedate din Germania in Romania sau a unui transport funerar precum si informatiile referitoare la modalitatea in care va fi executat transportul funerar, timpul in care va facut precum si costurile aferente serviciului de repatriere a personei decedate.

Cu deosebit respect,echipa Airsalm