Airsalm – Repatriere decedați

Servicii de repatriere decedați Italia
transport funerar ITALIA - ROMÂNIA.

Repatriere decedați Italia - Transport funerar ITALIA - ROMÂNIA

Servicii profesionale de repatriere decedați Italia,  transport funerar Italia cu masini Mercedes Benz  omologate respectand toate normele impuse de regulamentul european de Politie Mortuara. Airsalm pune la dispozitia familiilor care se gasesc in situatia de a repatria o persoana decedata din Italia in Romania. 

Societatea Airsalm dispune de toate autorizatiiile necesare in vederea intocmirii documentelor de repatriere necesare in Italia. Ne vom ocupa de absolut tot ce inseamna birocratie si intocmirea documentelor indiferent de provincia sau localitatea unde a avut loc decesul.

Vom intocmi documentatia necesara la medicina legala, primarie, sanepid ( ASL ) comunicarea la Consulatul Romaniei, politia mortuara sau procuratura acolo unde este cazul. In cazul in care se opteaza pentru transportul cu avionul ne vom ocupa de  intocmirea  documentelor  vamale in aeroport, precum si orice  alte formalitati sau servicii legate de activitatea de servicii funerare necesare din Italia in Romania.

Societatea Airsalm are sediul legal si de logistica in Italia, de unde coordoneaza toata activitatea de transport funerar Italia in Europa. Organizatia Airsalm garanteaza orice serviciu de repatriere cu plecare din Italia, Sicilia, Sardegna, sau alte insule mai mici care fac parte din punct de vedere administrativ de Italia.

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate din Italia in Romania firma Airsalm asigura un serviciu de asistenta clienti 24 h pentru serviciile de repatriere decedați Italia si transport funerar Italia.  Apeland telefonul de asistenta clienti 0039 389 162 5052 sau 004. 0760 715 509 ve-ti primi orice informatie necesara in cazul dumneavoastra.  Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata de dumneavoastra.

Serviciile noastre in Italia sunt:

– Recuperarea persoanei decedate Italia de la locul decesului si depunerea acestuia la cea mai apropiata morga sau casa funerara
– Servicii funerare si cerimonie religioasa  in Italia asigurand personal calificat
– Intocmirea tuturor documentelor necesare in vederea repatrierii persoanei decedate in Romania. Intocmire documente si obtinere pasaport mortuar
– Intocmirea tuturor formalitatilor privind repatrierea persoanei decedate
– Consultanta gratuita pentru cererea de ajutor de inmormantare in Italia
– Sicrie speciale pentru repatrieri la pret de fabrica
– Transport funerara din Italia in Romania cu masini omologate
– Servicii de consultanta juridica in cazul deceselor survenite prin accidente de munca, accidente  rutiere, malpraxis| 
– Toate aceste servicii de repatriere decedați Italia si transport funerar Italia sunt la preturile cele mai mici.

Puteti apela din Romania la numarul  0760715509  sau daca apelati din Italia 004. 0760. 715.509 De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Ne implicăm direct și personal  pentru a onora promisiunile făcute familiilor care se confruntă cu un deces în străînătate.
Acționăm întotdeuna cu profesionalitate, responsabilitate și demnitate. Vei fi liniștit cu noi, pentru că suntem profesioniști cu experiență în domeniu.
Cu Airsalm există ” ZERO SURPRIZE” pentru că serviciul de repatriere va fi un serviciu, care a fost discutat împreună punct cu punct în orice detaliu.

Suntem aici pentru a te ajută. Te poți baza pe noi pentru a trece mai ușor prin aceste încercări.

Cu stimă deosebită,
Emil Bran

Consilier Repatrieri Airsalm
Tel RO (0040) 0760 715 509
Tel. IT  0039.389.162.5052
Email: airsalm@yahoo.it
Website: www.airsalm.ro
Facebook : Airsalm România