Airsalm – Repatriere Decedați

Repatriere decedați Anglia și transport funerar Anglia, Irlanda Scoția în România.

Repatriere decedati Anglia - Transport funerar Anglia - ROMÂNIA

Servicii profesionale de repatriere decedati Anglia, transport funerar Anglia, Irlanda sau Scotia. Daca esti pe aceasta pagina de web probabil ca te confrunti cu problema unui deces pe teritoriul Marii Britanii, Irlandei sau in Scotia.

Acest gen de probleme mai devreme sau mai târziu se întâmplă la fiecare dintre noi. Face parte din viață noastră, a  fiecărui om. Trebuie privite cu maturitatea necesară, cu demnitate. Nu putem suferi în locul tău dar vom avea grijă că  totul să se termine cu bine.

Trebuie sa stii ca pentru a putea face o repatriere decedati din Marii Britanii, Irlandei sau in Scotia in Romania firma care se va ocupa de serviciul de repatriere trebuie sa aiba experienta si profesionalismul necesar pentru un asemenea serviciu.

Atat eu cat si colegii mei din cadrul firmei de repatrieri Airsalm, suntem profesionisti  in domeniul asistentei funerare de repatriere decedati din teritoriul  Marii Britanii, Irlandei sau din Scotia si depunem  in permanenta eforturi constante, pentru a gasi solutii concrete la orice problema care poate interveni in astfel de cazuri, indiferent de localitatea unde a avut loc decesul

Te ascultam pentru a intelege problema ta apoi iti vom spune asumandu-ne toate responsabilitatea despre  CEEA CE TREBUIE SA FACI  si mai mult despre CEEA CE NU TREBUIE FACUT  in asemenea situatii.

Apeland la unul din numerele noastre de contact te vom consilia despre ce atitudine trebuie sa adopti si despre pasii pe care trebuie sa-i faci in astfel de situatie. Te vom informa  despre informatiile pe care trebuie sa le cunosti necesare întocmirii  documentelor de repatriere decedati necesare.

Iti vom explica pas pe pas care sunt taxele de medicina legala, ce declaratii trebuie sa faca familia si care sunt restul docuemntelor de care trebuie sa ne ocupam noi ca si firma.Vom face toate demersurile necesare pentru a obtine pașaportul. pasaportul mortuar care va fi ridicat de la Consulatul Romaniei de competenta pentru zona unde a avut loc decesul. Certificatul de deces internațional, va avea aplicata apostila necesara. Costul acestei apostile intra intodeuna in costul serviciului de repatriere. Poti fi sigur ca te vom informa si iti vom explica absolut tot  ceea ce trebuie sa faci la sosirea  în România pentru preschimbarea documentelor eliberate de autoritatile engleze in vederea obtinerii certificatului  de deces romanesc

Si nu in ultimul rand despre cum poti obtine ajutorul de inmormantare in Marea Britanie, Irlanda sau in Scotia. In functie de fiecare caz poti beneficia de alte ajutoare si  facilitati fiscale  in cazul in care familia se confrunta cu o astfel de problema si legislatia permite obtinerea acestor ajutoare.

Anglia nu este semnatara Conventiei de la Berlin si in cazul unui deces lucrurile sunt un pic mai complicate. Nu trebuie sa iti faci probleme . Noi ne vom ocupa absolut de tot ceea ce este necesar pentru intocmirea docuemntelor de stare civila, de poliție mortuară,  sanepid sau medicină legală si tanatopraxie indiferenta daca este vb despre un deces natural sau prin violenta.

Pentru a cunoaste mai multe informatii in legatura cu aceste servicii te pot consilia sa vizitezi  paginile  noastre web  www.airsalm.ro sau www.airsalm.com Sunt publicate foarte multe informatii pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar din strainatate in Romania. De asemenea publicam informatii si pe pagina noastra de facebook: Airsalm Romania.

De asemenea atat eu cat si colegii mei suntem la dispozitia dumenvoastra pentru orice informatie de care ai nevoie. Oferim asistenta telefonica 7/7 pentru decese naturale sau accidente cu victime. Numerele noastre de contact sunt : 004. 0760 715 509 sau 0039 389 162 5052

Preluam riscul, oferim consiliere si siguranta. Suntem responsabili in ceea ce spunem si cea ce facem. Dupa discutia cu noi te putem asigura de faptul ca ve-i putea lua o decizie inteleapta.

Apeland la firma Airsalm te asiguram ca  problema cu care te confrunti in acest moment are o rezolvare si ca totul se va termina cu bine. Te poti baza pe profesionalismul, experienta si etica profesionala pe care am reusit sa le acumulam in decursul anilor.

Ne onoram intodeauna promisiunile facute familiei.

Emil Bran

Consilier Repatrieri Airsalm
Tel RO 004.  0760 715 509
Tel. IT  0039.389.162.5052
e-mail: airsalm@yahoo.it  | airsalm@airsalm.ro
website: www.airsalm.ro  | www.airsalm.com
Facebook: Airsalm Romania